در خورشت قورمه سبزی همانطور که می‌دانید از سبزی‎‌هایی مانند اسفناج، گشنیز، جعفری، شنبلیله، تره و … استفاده می‌شود که دقت در مقدار استفاده از آن‌ها بسیار مهم و قابل توجه است.

برای مثال وقتی یک کیلوگرم سبزی قورمه در غذا استفاده م‍ی‌شود در ازای آن ۲۰۰ گرم سبزی شنبلیله باید به غذا اضافه شود تا تلخی آن گرفته شود.

همچنین می‌توانید برای گرفتن تلخی قورمه سبزی مقداری سبزی گشنیز و اسفناج به آن اضافه کنید.

در بعضی از موارد استفاده بیش از حد از لیموعمانی نیزباعث تلخی قورمه سبزی می‌شود. بنابراین سعی کنید در تعداد لیموعمانی و گرفتن هسته و ایجاد سوراخ‌ بر روی آ‌ن‌ها دقت کنید.

عکس قورمه سبزی

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عرضه کتابها و محصولات دیجیتالی تو چه دانی قلمِ صُنع به نامت چه نوشت؟ interior-design11 آنِ من میلاد رحمتی طولارود بهترین تخفیف های اینجاست Shamim تغذیه و سلامتی Amber